Cautare

57568 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (5.35 secunde)
In aceste conditii, atunci cand doriti sa aplicati pentru un credit puteti avea surpriza ca dobanda efectiva sa fie cu 2-3 procente peste cea afisata in brosuri.
Noua putere a inteles ca nu are timpul necesar pentru organizarea alegerilor. ... Pentru 2013, desi ar fi nevoie de aproximativ 40 de milioane de euro numai pentru functionare, Guvernul nu a prevazut in buget fonduri pentru Camerele Agricole.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Ei au drept de folosinta si la conducte petroliere, porturi si docuri. În urma deciziei Curtii Internationale de Justitie de la Haga si a scandalului privind contractul de exploatare pentru 30 de ani incheiat cu firma Sterling Resources Ltd care a precedat-o, Agentia Nationala de Resurse Minerale (ANRM) a publicat pe site-ul sau cel de-al 11-lea act aditional si nota de fundamentare a HG care a stat la baza intelegerii.Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.„Contractul de explorare si impartire a productiei din perimetrele XIII Pelican si XV Midia prevede explorarea, pe contul si riscul partenerilor straini, a suprafetelor contractuale si, in caz de reusita, exploatarea zacamintelor descoperite in comun cu o entitate reprezentand statul roman, in cote procentuale de impartire a costurilor si a productiei convenite in contract“, se arata in Nota de fundamentare postata pe site-ul ANRM, cu precizarea ca durata acordului petrolier este de 30 de ani de la data intrarii in vigoare, cu drept de prelungire cu pana la 15 ani.Actul aditional permite unei terte parti sa deruleze operatiuni miniere in aceste perimetre atat timp cat acestea nu intra in conflict cu operatiunile petroliere acordate Sterling.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Persoanele care au contract de munca în strainatate se pot împrumuta la câteva banci românesti, pentru a-si achizitiona case, masini sau pentru nevoi personale.
Un contract de asistenta tehnica in valoare de 22 de milioane de euro, dat de Ministerul Transporturilor unui consortiu condus de firma italiana Italferr SpA, pune pe jar autoritatile din Romania.
El va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro.
Optiuni pentru medici si dascali - obiectivul este ca in 2-3 ani sa avem un aparat bugetar in jurul a 900 de mii de salariati platiti din bugetul de stat;
Cel mai mare consumator de fonduri ramane Spitalul de Urgenta Craiova, care a semnat un contract de finantare de 691 de miliarde de lei. Suma este considerata suficienta de conducerea spitalului pentru a acoperi necesarul unitatii sanitare, doar pana in trimestrul IV.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
AVAS a decalat termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea societatii, pentru ca italienii de la Alenia Aeronautica vor sa auditeze societatea. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ieri o noua prelungire a termenului de depunere a ofertelor pentru privatizarea Avioane SA Craiova, pâna pe 20 mai.
Deoarece propunerile respective nu au fost trecute si in actul aditional care prevede prelungirea pana la sfarsitul acestui an a prevederilor vechiului Contract Colectiv de Munca (CCM) care expirase la 13 iunie, punerea lor in aplicare nu este obligatorie, conducerea Combinatului fiind obligata sa respecte doar prevederile actului aditional semnat in urma cu cateva luni de sindicalistii de la FSS Metarom Galati si UTSL si acum de catre sindicalistii de la Forum si SSS.
CE Rovinari a semnat, la sfarsitul saptamanii trecute, un contract de imprumut in valoare de 100 de milioane de lei (aproximativ 25 de milioane de euro - n.r.) cu CEC Bank pentru o lucrare efectuata de o firma apropiata fostului ministru Dan Ioan Popescu.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Legislatia care reglementeaza taxa anuala pentru mijloacele de transport achizitionate in leasing financiar pune in incurcatura clientii firmelor de profil. ... Speriati de perspectiva amenzilor usturatoare, oamenii s-au inghesuit sa-si declare contractele de leasing pentru a-si plati taxele locale.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare. ... euro, au fost reprezentate de lucrari pentru autostrazi sau variante ocolitoare de orase.
google-analytics.com